Personal Stylist Analyse kleur figuur stijl

Analyse kleur, figuur & stijl

 
“DE BASIS VAN GOEDE STYLING BEGINT MET ZELFKENNIS.”

Wat gaan we doen
Tijdens een intakegesprek leer ik je graag beter kennen en stel ik de juiste vragen om je stijl te doorgronden. Vervolgens bepaal ik aan de hand van stoffen welke kleuren het beste bij je passen. Ook bepalen we samen welk figuurtype je bent en ik vertel je welke kleding je het beste kunt dragen.

Het resultaat
Deze analyse geeft mij niet alleen een duidelijk beeld van jou (wat ook nodig is voor eventuele vervolgstappen), je zult zien dat je zelf meteen heel anders gaat kijken. Inzichten gegarandeerd! Je ontvangt van mij een stijlpaspoort waarin je de analyses en tips terug kunt vinden. Een leidraad waar je altijd wat aan hebt.

• Je krijgt een beeld van je eigen stijl (ook al denk je dat je die niet hebt!).
• Je kunt jezelf objectiever bekijken.
• Je weet welke kleuren bij je passen.
• Je weet welke stoffen, modellen en verhoudingen jouw figuur het beste tot zijn recht laten komen.
EXTRA:
• Een maand stylingondersteuning via Whatsapp. Tijdens deze maand zal ik wekelijks jouw stylingvraag beantwoorden.

Wat kost het
Een analyse duurt ± 1,5 uur en je ontvangt naderhand je persoonlijke stijlpaspoort met een kleurenkaart, uitleg figuur en vorm, stylingtips enz.
€ 225,00 (incl. BTW)

Voorbeeld van een stijlpaspoort

KimMeijers.com maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing + tonen Instagram posts). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.