Met Fleur heb ik een mooie weg afgelegd. Eerst een kleur, figuur en stijl analyse, daarna een garderobe check en ook heb ik voor haar geshopt. Fleur is een dame die van praktisch houdt. Niet te veel tierlantijnen en overdreven vrouwelijk past ook niet bij haar. Maar daar waar ze aangaf geen jurkjes te dragen hebben we samen een jurk gevonden die zelfs in haar straatje past en waar ze er wel meer van zou willen. Samen hebben we haar garderobe en stijl een upgrade gegeven zonder teveel poespas!

Fleur: “Lieve Kim, dank je wel voor het stijlpaspoort. Ik heb veel aan de inhoud, door de foto’s zie ik echt het verschil. Ik zie wat kleding met me doet en wat de manier van dragen met me doet. Maar ik vind vooral je persoonlijke touch prachtig …¬† Jij hebt mij in zeer korte tijd goed kunnen doorgronden als het over uiterlijk en wensen gaat. Jij denkt met me mee zonder me iets op te leggen. Je geeft ruimte aan mij om beslissingen te maken, zonder opdringerig te zijn. En hoe fijn is het om samen met jou, mijn klerenkast uit te mesten … Dit kon ik gewoonweg niet in m’n eentje. Oftewel, je bent een topper.”

KimMeijers.com maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing + tonen Instagram posts). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.