Jill – CuliCultuur

Er zijn dames die echt niet van winkelen houden. Jill is er daar een van. Voor haar shopte ik nieuwe items voor haar zomergarderobe.

Jill: “Nooit meer shoppen! Hoera! Ja, er zijn dus ook dames zoals ik die níet van winkelen houden. Daarom vind ik het superfijn om zelf niet meer de stad in te hoeven om die ene broek of jurk te zoeken. Wat een verademing is het om, na een grondige intake, in Kims studio een compleet kledingrek vol stukken te mogen passen die zij speciaal voor jou heeft geselecteerd.

Kim heeft mij enorm geholpen met het vinden van mijn eigen stijl. Bovendien heb ik dankzij haar nu stukken in mijn kledingkast die ik zelf nooit zou hebben gekozen, maar die ik nu vol trots draag. Ze is professioneel, kundig, maar vooral enorm betrokken. Dankzij Kim geen miskopen meer in de kast, maar alleen nog stukken die echt bij mij passen.”

/

KimMeijers.com maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing + tonen Instagram posts). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.