José

‘Ik wil niet meer bezig zijn met mijn gewicht, ik wil kleding die op mijn lijf geschreven is’. Dit stond in de mail die José me stuurde. We hebben een afspraak gemaakt voor een kleur-, stijl- en figuuranalyse en ik nam meteen even een kijkje in de kast. De kleding in haar garderobe varieerde erg van maat en stijl. Een lastige taak voor José om daar zelf grip op te krijgen. We zijn samen gaan shoppen en na de eerste aankopen hadden we allebei al een tevreden glimlach op ons gezicht want we hebben kleding die perfect bij José past en het mooiste in haar naar boven haalt. We gingen nog even verder shoppen en ook is José zelf nog gaan aanvullen. Nu heeft ze een goed gebalanceerde garderobe en kan ze ontzettend veel combinaties maken. De donkere shirts en skinny jeans komen niet meer uit de kast!

“Altijd waren er problemen met kleding kopen; ik kocht iets wat ik maar een keer kon dragen of het was het eigenlijk gewoon niet en dat ik in de spiegel keek en dacht ‘wat mis ik nou?’. Ik vond het niet vaak goed. Op internet ging ik zoeken hoe je kleding kon combineren en welk lichaamstype ik heb. Tot mijn ontdekking kwam ik dat de omschrijving van mijn lichaam, A / O, niet paste bij wat ze daarover schreven.”

“Ik heb ook jaren geld uitgegeven aan cursussen waarbij je gewicht verliest zodat mijn kleren wel tot zijn recht zouden komen. Maar na vele pogingen ben ik toch weer in gewicht aankomen. En zo herhaalde t jaren.”

“Toen was ik het zat en dacht: ‘Dit is mijn gewicht, dit wil ik zo houden en ik ga op zoek naar een stylist die mij gaat helpen met de juiste kleren die wel bij mijn lijf passen’. Op internet kwam ik Kim Meijers tegen. We hebben afgesproken bij mij thuis, ze heeft een kleurenanalyse gedaan en mijn kledingkast bekeken. De meeste van mijn kleren waren niet mijn beste kleur, niet meer van deze tijd of niet de juiste pasvorm of materiaal voor mijn lichaam. We zijn samen gaan shoppen en ik heb werkelijk de leukste en mooiste kleren nu in mijn kast. En het zijn inmiddels misschien maar vijf setjes maar alles is met elkaar te combineren. 
Kim zei ook: ‘Je hoeft niet veel in de kast te hebben als de kleuren maar bij elkaar passen.’ Ze gaf me hele goede tips over als ik een feestje zou hebben, alleen al met een paar andere schoenen en oorbellen veranderd een outfit.”

“Het stijlpaspoort dat Kim maakt is ook bijzonder leuk om te krijgen. Zo zie je waar je op moet letten bij het kopen van nieuwe kleding. En als ik een keer twijfel kan ik haar een sms sturen en ik krijg altijd antwoord terug met nog meer suggesties. Een lieve vrouw … ik ben heel blij met Kim.”

KimMeijers.com maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing + tonen Instagram posts). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.