Michael – Moneyfulness

“Met mijn nieuwe werkzaamheden spreek ik regelmatig voor groepen. Hierbij kan een passende outfit niet ontbreken. Met tijd en aandacht heeft Kim mij goed geadviseerd.”

Van boekhouder naar schrijver en spreker. Michael schreef het boek Moneyfulness, over controle over je geldzaken en de juiste mindset. De ‘harde’ wereld van geld wordt met zijn methode omgebogen tot bewustwording en een bestaan waarin je harmonieus met geld leeft.

Met deze informatie kwam Michael bij mij en vroeg me hoe hij zijn outfits, dat vooral uit standaard blauwe pakken bestond, kon aanpassen aan zijn nieuwe werkzaamheden. Het blijft een beroep rondom cijfers en geldzaken maar dan met een menselijke benadering. Door het traditionele pak iets los te laten en de juiste kleuren te gebruiken wordt Michael benaderbaar en hij blijft betrouwbaarheid uitstralen.

Stroop die mouwen maar op, er gaat aangepakt worden!

Kijk hier als je meer wil weten over Moneyfulness.

KimMeijers.com maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing + tonen Instagram posts). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.