Mieke

personal shopping \ personal styling \

De meeste mensen in mijn directe omgeving kunnen niet meer om mijn adviezen heen. Natuurlijk is mijn moeder daar maar wat blij mee en gaat zij graag met haar persoonlijke styliste op pad. Zo gingen we ook voor het nieuwe seizoen samen shoppen. Ik adviseerde haar om andere kleuren en andere vormen te proberen. De kleuren matchen beter bij haar huid en de vormen zorgen voor mooiere contouren. Je ziet hier het resultaat!

Mieke: “Voordat ik met Kim ga shoppen laat ik haar plaatjes zien waar mijn voorkeur naar uitgaat. We gaan het eerst op zoek naar een lange broek die voor mij een goede pasvorm heeft en bij voorkeur niet zwart is, we zoeken daar dan passende kleding bij.

Eerder dit jaar heb ik een kleuranalyse gehad en aan de hand van deze analyse zoeken we kleding in de juiste tinten. Veel van mijn kleding is zwart, grijs, donkerblauw, maar ook beige, en dat zijn nou net de kleuren die ik NIET moet dragen volgens deze kleuranalyse. Maar het zijn makkelijke kleuren waar je veel bij kunt combineren en dus ging mijn voorkeur voorheen uit naar die veilige kleuren.

Ik vond het reuze makkelijk dat Kim voor mij in de kledingzaak op zoek ging naar kleding passend bij de broek die ik had uitgezocht en ook nog met andere leuke idee├źn kwam. Ook de vorm van de halslijn die mij het beste stond, werd nog bepaald. Ik ben heel tevreden met mijn kleurrijke aankopen.”

KimMeijers.com maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing + tonen Instagram posts). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.