Nicole

“Stijlvol, vrouwelijk en een touch of sexiness.” Nicole weet heel goed wat ze met haar kleding wil uitstralen. Door haar A-figuur vond ze het moeilijk om kleding te vinden waarmee ze haar gewenste uitstraling kon bereiken. Ze droeg vooral veel skinny’s gecombineerd met t-shirts en truien. Daarbij viel de keuze vaak op zwarte kleding. Samen zijn we gaan kijken hoe we haar stijlwensen konden combineren met wat echt bij haar past qua kleur, figuur en gewenste werkzaamheden. Nicole was toe aan verandering: “Ik wil meer van mezelf laten zien, ik heb lang genoeg bescheiden op de achtergrond geopereerd.”

Jij hebt me laten zien wat er mogelijk is voor mij en mijn vormen. Ik zou deze kleding nooit uit het rek gepakt hebben, dit had ik zelf niet kunnen bedenken. De kleding die wij samen gekocht hebben laat me comfortabel voelen met mijn A-figuur. Ik voel me hier goed en zelfverzekerd in. Het past bij mij en geeft het zelfvertrouwen waar ik naar zocht, ook in mijn nieuwe functie als managementassistent. Mijn outfits zijn nu stijlvol, vrouwelijk en een tikje sexy. Én ik draag kleur! ”

KimMeijers.com maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing + tonen Instagram posts). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.