Sandra – Leuke Recepten

“Dankzij Kim shop ik nu een stuk gerichter. Ik heb nog nooit zo weinig miskopen gedaan, ik weet nu waar ik op moet letten.”

Het was nooit haar idee om zoveel voor de camera te staan. Met gezonde interesse voor de techniek erachter begon ze een website. Een website met recepten… Langzaam groeide haar skills in de keuken en in no-time groeide haar website uit tot een van de meest bezochte receptenwebsites van Nederland. Inmiddels 1000-en recepten, een youtube-kanaal en een boek verder is voor de camera staan iets waar ze niet meer onderuit kan.

Bewust van haar voorkomen klopte Sandra aan voor een kleur-, figuur- en stijladvies. Zoals ze zelf zei: “Dat ik pastelkleuren mooi vind, wil nog niet betekenen dat ze mij goed staan” Samen hebben we gekeken wat haar écht goed staat en met dat advies is Sandra de winkels ingedoken om er kleding te kopen die écht past. Past qua kleur, figuur én stijl!

Leukerecepten.nl

KimMeijers.com maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing + tonen Instagram posts). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.