Simone – SIM.ONE

Een uitpuilende garderobe en toch het gevoel ‘ik heb niks om aan te trekken’. Simone herkende dit heel erg en vroeg me om hulp. De inhoud van haar kast matchte niet alleen niet met elkaar maar bevatte zoveel verschillende stijlen dat een deel ook niet bij haar paste. En dat terwijl ze eigenlijk heel goed weet wat ze wil. Ze maakte een moodboard op Pinterest en na het doen van de analyse konden we dit heel goed samen brengen. Kleur, vorm en stijl werden een geheel. We hebben haar kledingkast onder handen genomen en maar liefst zestig stuks mochten het veld ruimen. Dit gaf overzicht. Samen hebben we nieuwe combinaties gemaakt van de kleding die ze al had en we hebben een boodschappenlijstje gemaakt om de garderobe aan te vullen. Vervolgens is Simone zelf gaan shoppen met alle tips en informatie.

Haar stijl noemen we sophisticated; eenvoudig maar stijlvol. Door het kiezen van juiste kleuren en vormen én verfijnde stoffen ontstaat er een mooi balans in haar uitstraling maar ook in haar garderobe. Met veel minder items in haar kast kan ze nu ineens veel meer combineren. Nooit meer ‘wat moet ik aan’!

Op de foto’s zie je verschillende combinaties van haar eigen kleding en nieuwe items.

Simone: “Afgelopen weekend heb ik een kleuranalyse en garderobecheck van Kim gekregen. Al een tijdje merkte ik dat ik geen goeie combinaties meer kon maken met de kleding in mijn kast. Ik weet goed wat ik wil uitstralen – privé, maar ook zakelijk – en op zich kan ik best mooie kleding kiezen in winkels. Maar toch sta ik elke dag ingewikkeld te doen voor mijn te volle kledingkast omdat ik maar geen mooie combinaties weet te maken. En dan kies ik uiteindelijk weer voor de veilige en bekende, saaiere weg. Daarnaast was ik erg benieuwd welke kleuren mijn huid nou eigenlijk echt goed doen en welke echt niet, dus ik heb Kim ingeschakeld en ik ben enorm verrast door de hoeveelheid praktische informatie die ik heb gekregen en hoe goed – en gemakkelijk! – je met haar advies aan de slag kunt. Kim ziet heel goed welke kleuren, stoffen en pasvormen bij je passen, legt dit duidelijk uit en laat je zien waarom je wel en waarom niet voor iets kunt kiezen. Ze zorgt dat je een goede basis in je kast kunt samenstellen die je met een aantal bijzondere stukken kunt aanvullen. De kleurenrange die uiteindelijk voor mijn neus lag, is zo mooi en compleet dat het bijna allemaal met elkaar te combineren is, waardoor ik een veel kleinere en duurzamere kledingkast krijg. Wat heel welkom is. Met Kim’s advies en boodschappenlijstje in mijn hoofd ben ik gaan shoppen en ik ben verrast hoe anders je dan de winkel rondkijkt en hoeveel je overslaat omdat je echt zoekt naar dat wat bij jou past. Dat gaat een stuk sneller en je bent veel kritischer… hopelijk vanaf nu geen miskopen meer! Ik ben iemand die het liefste per seizoen kijkt wat er nodig is en dan in één keer groot inslaat, en dat gaat me nu veel beter lukken. De eerste aankopen hebben we samen gecheckt (ook een héle fijne service van Kim) en ik ben geslaagd! Jippie! Kim, dankjewel voor je scherpe en af en toe strenge oog 😉 Je hebt me enorm geholpen met iets waarvan ik even geleden niet wist dat ik er hulp bij kon gebruiken!”

KimMeijers.com maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing + tonen Instagram posts). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.