Kim Meijers Checklist

Outfit checklist

‘De musthave om ALS EEN PRO de deur uit te gaan’

This is the moment. Deze afspraak is belangrijk en je wilt indruk maken met je presentatie. Of je hebt een sollicitatiegesprek en wilt die baan. Je wilt goed voor de dag komen, waar moet je dan op letten? Welke kleding kies je als je veel transpireert? Hoe verberg je zenuwvlekken in je nek? Een mooie panty bij je prachtige jurk, maar wat als je tijdens het overleg een haak in je panty trekt? Kun je je eigenlijk wel goed in je outfit bewegen?

Met de outfit checklist begin jij fluitend en zelfverzekerd aan je dag. Dan ben je 100% voorbereid op transpiratie-ongelukjes en weet je dat je altijd een extra panty in je tas moet stoppen. Deze checklist is gemaakt voor jou, om te zorgen dat al die struikelblokken je niet afleiden van je werk. Want die presentatie of zakelijke afspraak wil je ten alle tijden rocken! Hang de checklist bij je spiegel of aan de binnenzijde van je kastdeur. Zo weet je precies wat je moet doen. Of niet moet doen…

• Is je outfit in orde als je jouw jasje uit doet?
• Waar moet je extra op letten bij nieuwe kleding?
• Wat is er nou belangrijk aan sokken!?
• Wat kan je dragen als je zenuwvlekken in je nek krijgt?

‘EEN GOEDE VOORBEREIDING ZIT NIET ALLEEN IN JE HOOFD MAAR IS OOK ZICHTBAAR’

Met deze checklist heb jij alle tips op een rijtje. Het enige wat je moet doen, is de checklist uitprinten en ophangen. Dat is maar een klein actiepuntje op je to do list. Kleine inspanning, maar het voorkomt veel gedoe en ongemakkelijke momenten. Zo blijft er meer energie over om je te focussen op je targets en ambities. Let op: er is een checklist speciaal voor mannen. Zij hebben andere uitdagingen dan een ladder in hun panty. Zo zijn bijpassende sokken belangrijker dan je denkt. Met deze speciale tips voor mannen voorkomt elke man struikelblokken die afleiden van zijn missie.

Download hier jouw gratis checklist

KimMeijers.com maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing + tonen Instagram posts). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.