Over Kim Meijers

Over Kim

“Jou moeiteloos jezelf laten zijn, dat is mijn doel”

Wat past bij me? Hoe combineer ik kleding? Kan dit wel? Durf ik dit? I’ve been there! Gelukkig weet ik inmiddels heel goed wat bij me past, durf ik gewoon aan te trekken wat ik leuk vind en weet ik hoe fijn het kan zijn om met kleding uit te stralen wie je bent en waar je voor staat. Dat gun ik iedereen!

Ik wil jou graag laten zien hoe kleding jouw uitstraling kan ondersteunen en je helpen aan een uitgebalanceerde kledingkast. Maar mijn doel is ook dat je gaat zien wat er mooi aan je is en dat je leert hoe jij jouw sterke punten kunt accentueren. Want als jij je goed voelt dan ben je op je mooist.

SCHOONHEID ZIT VANBINNEN...

SHOW IT ON THE OUTSIDE

Dankzij mijn opleiding en ervaring weet ik alles over kleuren, pasvormen, verhoudingen en materialen. Samen ontdekken we jouw eigen stijl. We maken van je garderobe een overzichtelijk geheel en ook shoppen mag je aan mij overlaten. Ik kan je complete garderobe beheren maar natuurlijk ook die ene outfit voor die belangrijke presentatie voor je shoppen. Het is aan mij om de perfecte combinatie te maken tussen jouw persoonlijke smaak en mijn ideeën en deze te vertalen in een garderobe waarmee je moeiteloos jezelf kunt zijn.

Neem gerust contact op. Of het nu gaat om een opdracht, samenwerking of een gezellig praatje: Altijd leuk om je te ontmoeten!

LFS.Kim

Mijn achtergrond
Mijn loopbaan is achttien jaar geleden begonnen als grafisch ontwerper en sinds negen jaar ben ik zelfstandig ondernemer (kijk hier voor mijn portfolio). Hoewel ik als ontwerper ook dagelijks bezig ben met vorm, kleur en verhoudingen, bleef de liefde voor mode me aantrekken. En dan met name personal styling, waar ik mijn passie kan inzetten voor anderen. In 2017 heb ik de stap gezet en in juni 2018 heb ik de opleiding Personal Styling & Image Coaching aan de Angel Fashion Academy in Utrecht afgerond.

fotografie website: Suzie Geenen

KimMeijers.com maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing + tonen Instagram posts). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.