Pioneer

Pioneer

Introductie in jouw zakelijke identiteit

A journey of thousand miles begins with one step

Om succesvol zaken te doen moet je in jezelf geloven. Zelfverzekerdheid is nu eenmaal de beste outfit om te dragen. In dit pioneers pakket nemen we samen de eerste stappen om anderen omver te blazen met jouw aanwezigheid.

Pioneer

Dit gaan we doen

Digitale intake

Wie ben je en wat wil je (zakelijk) bereiken? Via een online videocall stel ik je een aantal  belangrijke vragen. Zo leer ik jou, je wensen en stijl-uitdagingen kennen.

Analyse kleur & figuur

Welke kleuren passen goed bij jouw huid, haar en ogen? En met welke pasvorm komt jouw figuur het beste tot zijn of haar recht? We doen analyses om hierachter te komen.

Basis garderobe check

We nemen de inhoud van je kledingkast kort onder de loep en bespreken wat wel en niet bij je past. We stellen sets samen om te ontdekken wat er nog ontbreekt.

Digitale shop lijst

Van de ontbrekende items uit jouw garderobe maak ik een digitale shop lijst. Zo kun je direct de benodigde kleding bestellen of weet je in welke winkels je hiervoor terecht kunt.

KimMeijers.com maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing + tonen Instagram posts). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.