Personal Stylist personal shopping

Personal shopping

“WINKELEN WORDT LEUKER WANNEER JE WEET WAT BIJ JE PAST.”


Wat gaan we doen

Na een gesprek waarbij we jouw wensen bespreken gaan we shoppen. Dit kan voor een gelegenheid zijn, maar ook om je garderobe aan te vullen. Wat je vraag ook is: jouw wensen, stijl en figuur staan centraal.
Shoppen kan op twee manieren:

1. Samen shoppen. Nadat ik voorwerk voor je heb gedaan, gaan we samen shoppen. Zo kunnen we heel gericht winkelen en breng
je mijn advies meteen in praktijk. We gaan naar winkels waar jij graag komt of die ik je graag laat zien omdat ik denk dat ze bij je
passen. Ik ben hierin totaal onafhankelijk en ik heb geen commissieafspraken.

2. Doorpassen aan huis. Geen tijd of zin om samen te gaan? Dan ga ik alleen shoppen en neem ik items mee die we samen doorpassen.
(Dit gaat vaak in twee sessies omdat ik meestal niet alle maten mee kan nemen.)

Het resultaat
De perfecte outfit voor die ene gelegenheid, een passende werkgarderobe of een aanvulling van je kledingkast met stukken/items die je onderling ook goed kunt combineren. Met een shopping sessie doe je aankopen die echt bij je passen.
• Je koopt alleen items die écht bij je passen.
• Je koopt items die jouw bestaande garderobe aanvullen.
• Je koopt items die je onderling goed kunt combineren.
• Je weet precies waar je de volgende shopsessie op kunt letten.
OF
• Je bespaart tijd door mij voor je te laten winkelen.
• Je hebt de perfecte – en wellicht verrassende – outfit voor die ene gelegenheid.
EXTRA:
• Drie maanden stylingondersteuning via Whatsapp. Tijdens deze maanden zal ik wekelijks jouw stylingvragen beantwoorden.

Wat kost het
Personal shoppen duurt ± 5 / 6 uur (dit is inclusief voorwerk, intake, shoppen, doorpassen en reistijd)
€ 445,00* (incl. BTW)

* Deze tijd en prijs is een indicatie en gaat uit van garderobe-uitbreiding. Aan de hand van je wensen kan deze bijgesteld worden.

KimMeijers.com maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing + tonen Instagram posts). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.