Wie de F*CK is Kim?

Kim introductie blog wie de F*CK is Kim
Let me … introduce me!

Leuk dat je er bent! Op mijn site neem ik je mee in mijn werk en op mijn blog deel ik mijn passies en dromen. Maar voordat ik van wal steek over wat ik doe, wat ik wil en waarom, vertel ik eerst: Wie (de F*CK) Kim is.

3 maanden oud was ik toen ik met mijn Maastrichtse ouders verhuisde van Zaanstad naar Noord-Limburg. Daar groeide ik op en later ging ik studeren in het zuiden van Limburg, vanaf daar vertrok in naar de Randstad om vervolgens toch weer terug te komen in Noord-Limburg. Maar uiteindelijk ben ik geland in Brabant. Dus excuseer me voor een eventuele identiteitscrisis ;o)

Hier in het Eindhovense ben ik op mijn plek! Ik woon, samen met mijn liefde Ralph, aan de rand van het centrum. We houden van het leven in de stad en lopen dan ook graag het centrum in voor een drankje of een bezoek aan een fijn restaurant. We LOVE food! Sterker nog, Ralph is chefkok. Van eten maken we, als het even kan, een feestje.
We wandelen ook graag door de parken en bossen die in onze omgeving te vinden zijn. Begin 2015 hebben we onze Balou geadopteerd. Een kleine Spanjaard met soms ook dito temperament maar een echte gezelligert voor thuis (en op het werk).

Introductie blog Ralph & kim

Balou introductie blog

 

Grafisch vormgever

Ik ben grafisch vormgever met een grote liefde voor fashion, beauty en lifestyle. Mijn eigen bedrijf als grafisch vormgever bleek een voltreffer. Ik begon vanuit huis. Met mijn bureau van 1 vierkante meter en een vloer bezaaid met prints verhuisde ik later naar een gezamenlijke werkplek op Strijp-S. Inmiddels ben ik 2 werkruimtes verder en deel ik een studio met zes andere ZZP’ers. We hebben een super creatieve werkplek, KLAES genaamd, waar iedereen zijn eigen ontwikkeling doormaakt, waar we samen over sparren, zeuren en lachen. Toen ik startte had ik niet durven hopen dat mijn eigen bedrijf zo goed zou gaan lopen. Maar dat doet het! Met een hele fijne klantenkring breidt niet alleen mijn portfolio zich uit maar ook mijn kennis en vaardigheden blijven groeien.

Introductie blog werkplek KLAES

 

Nieuwe dromen

Maar ik zou Kim niet zijn als ik niet weer nieuwe dromen uit wil laten komen. Vroeger wilde ik mode-ontwerper worden. Dat was zo klaar als een klontje. Met het oog op de toekomst ging ik uiteindelijk het grafische vak in. Dit ben ik met volle overgave aangegaan en daar heb ik nooit spijt van gehad. Maar het idee dat ik fashion alsnog onderdeel van mijn werk kan laten zijn maakt me enorm excited!

“HET IDEE DAT FASHION EEN GROOT ONDERDEEL VAN MIJN WERK KAN ZIJN MAAKT ME ENORM EXCITED!”

Een paar jaar geleden startte ik mijn zoektocht. Zo begon ik met shoppingproducties. Niet direct voor fashion maar met mijn neus voor kekke gadgets en hebbedingetjes leek me dit een goed begin. Het is een top aanvulling op mijn dagelijkse werkzaamheden maar ik wil meer …

Ik denk graag mee over de passende outfitjes van mijn vriendinnen, ik kan uren door webshops scrollen op zoek naar dat ene item. Ik kan helemaal verdwijnen in trends, mooie combinaties en het bedenken van outfit ideeën. Hoe fantastisch zou het zijn als ik hier mijn werk van kan maken? YAY! Ik ben eruit. Personal stylist & shopper it is! Op dit moment ben ik druk bezig met de zoektocht naar de juiste opleiding. Ik kan niet wachten om te gaan beginnen!

 

Da bomb

Het lijkt me echt da bomb als ik je adviezen kan geven die je niet alleen doen stralen maar ook jouw zelfvertrouwen boosten. Dat ik je help ervoor te zorgen dat miskopen tot de verleden tijd behoren en jouw kledingkast je elke dag uitdaagt het beste van jezelf te laten zien.

SCHOONHEID ZIT VANBINNEN...

SHOW IT ON THE OUTSIDE

In mijn blogs kun je lezen wat mij bezighoudt op het gebied van fashion, beauty & lifestyle. Mijn portfolio’s bevatten de opdrachten waar ik trots op ben. Je kunt me ook volgen op social media. Ik wil niet alleen maar dromen, ik wil doen!

Ik hoop dat je ook geniet van wat mij inspireert en dat ik je vaker terugzie!

LFS.Kim

KimMeijers.com maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing + tonen Instagram posts). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.