Kim Meijers - Styling Basis

Styling basis

“Benut en vergroot het potentieel van jouw garderobe’’

Jij bent modebewust en je weet wat je wilt. Van de ultieme zakelijke jurk tot die mooie leren kokerrok, het hangt in je kast. Jij bent de zakenman met het perfect gesneden power suit en overhemden in alle kleuren. Jij weet wat je goed staat en je bent tevreden met je garderobe. Tóch mag het anders en voel je dat je er nog meer uit kunt halen. Herken je jezelf hierin? Dan is het basispakket iets voor jou. Zie het als een beoordelingsgesprek met jouw garderobekast.

Wat gaan we doen
Het is goed om af en toe kritisch naar jezelf te kijken. Zo word je geprikkeld. Wat wil je uitstralen en wat past er écht bij je? Er zijn vast items waar jij je krachtig en zelfverzekerd in voelt en kleuren die je op het lijf geschreven zijn. Toch valt er altijd wat te verbeteren. De intake en garderobecheck zijn daar ideaal voor! Samen gaan we met een frisse blik door je garderobe. Past je kleding (nog) bij je? Mis je essentiële items? Zo krijg je inzicht in je collectie én inspiratie voor nieuwe kledingcombinaties en stijlen. Na afloop ontvang je een online shoppinglist met items die je aan kunt schaffen om jouw collectie compleet te maken óf gaan we in de resterende tijd winkelen! Het resultaat? Jouw kledingcollectie zal perfect bij jouw persoonlijkheid passen en dat wat je wilt uitstralen.

  • Je krijgt meer inzicht in de items in je garderobekast
  • Je krijgt inspiratie voor nieuwe kledingcombinaties
  • Jouw kleding versterkt wat je wilt uitstralen

Wat krijg je?
Jij krijgt inspiratie en in totaal zes uur advies waarvan één of twee inspirerende contactmomenten.

  • Digitale intake
  • Analyse kleur en figuur: 1 uur
  • Basis garderobecheck: 2 tot maximaal 3 uur
  • Online shoppinglist of 2 uur fysiek winkelen (afhankelijk van wens en uren)
  • BONUS: 1 maand WhatsApp begeleiding

Voor een investering van € 450,- (ex. BTW)

 

KimMeijers.com maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing + tonen Instagram posts). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.