Kim Meijers - Styling totaal

Styling totaal

“Geef je garderobe een promotie’’

We groeien elke dag. En dat bedoel ik niet letterlijk in kledingmaten. Als persoon blijven we onszelf ontwikkelen en daardoor groeit jouw bedrijf met je mee. Of de rol die je hebt binnen een organisatie wordt anders. En dus verandert ook jouw voorkomen en kledingstijl. In dat geval is het styling totaalpakket iets voor jou. Zie het als een promotie van jouw garderobekast.

Wat gaan we doen
Het is goed om te werken aan de ontwikkeling van jouw garderobe. Alleen door daar actief aandacht aan te geven, groeit jouw garderobe met je mee. Zo past je kledingstijl bij jou, bij je rol en bij wat je wilt uitstralen. Ontdek welke kleuren het beste met je matchen en de items die jouw figuur het beste voor de dag laten komen. Wat zijn echte do’s and don’ts en zelfs winkels die goed bij jou en je kledingstijl passen? In het styling totaalpakket komen al deze onderwerpen aan bod.

Jouw garderobe ondergaat een grondige analyse. Samen selecteren we alle items en accessoires in jouw kast op kleur, stijl en gelegenheid. Zo krijg je een totaaloverzicht van je collectie. Na afloop gaan we samen shoppen of maak ik het je makkelijk met een personal shopping afspraak bij jou thuis. Ook krijg je een stijlpaspoort, geheel op maat. De informatie in dit stijlpaspoort vormt het kader voor jouw garderobe. Het is je stok achter de kastdeur. Zo is jouw garderobekast – net als jij – klaar voor de volgende stap!

 • Je ontdekt welke kleuren, stijlen en items het beste bij je passen
 • Je garderobekast ondergaat een grondige analyse
 • Je hebt overzicht in je garderobekast
 • Je hebt geen items meer in je kast die niet (meer) bij je passen
 • Je krijgt inspiratie voor nieuwe kledingcombinaties
 • We gaan gericht shoppen om je garderobe aan te vullen
 • Jouw garderobe is next level!

“Het was tijd voor de volgende stap. Ook mijn kledingstijl moest en kon anders. Nu past mijn kleding bij mijn rol, wat ik ook aantrek. Van – overdressed of underdressed – is geen sprake meer. Ook kan ik gericht shoppen en raak niet meer overprikkeld door alle keuzes in de winkel.”

Wat krijg je?
Jouw garderobe krijgt een promotie en jij krijgt uitgebreid advies en drie inspirerende contactmomenten.

 • Persoonlijke intake met kleuradvies en een analyse van jouw figuur en kledingstijl
 • Volledige garderobecheck
 • Personal shoppingsessie (keuze uit samen shoppen of personal shopping aan huis)
 • BONUS: 3 maanden WhatsApp begeleiding

Voor een investering van € 890,- (excl. btw)

* Optioneel – stijlpaspoort

Zelf aan de slag met mijn adviezen? Het op maat gemaakte stijlpaspoort is een leidraad voor jouw looks en garderobe. Hierin staan jouw kleuren, figuur en stijl omschreven. Je krijgt een overzicht van alle do’s en don’ts aangevuld met inspiratie speciaal voor jou.

Voor een investering van € 370,- (excl. btw)

KimMeijers.com maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing + tonen Instagram posts). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.