Disclaimer

Intellectueel eigendom

Alle eigendomsrechten met betrekking tot tekst, beeld en logo van kimmeijers.com, berusten uitsluitend bij Kim Meijers. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Kim Meijers is het niet toegestaan de inhoud van deze website, of enig onderdeel daarvan te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden.

Aansprakelijkheid

De inhoud van kimmeijers.com wordt met de grootste zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Alle teksten zijn geschreven vanuit eigen ervaring en interesse, niet vanuit expertise of (wetenschappelijke)studie. Aan de inhoud van kimmeijers.com kunnen geen enkele rechten en aansprakelijkheden ontleend worden.

Kim Meijers is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van kimmeijers.com. Kim Meijers is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt.

De inhoud die op dit moment op kimmeijers.com staat is aan verandering onderhevig en kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur.

KimMeijers.com maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing + tonen Instagram posts). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.