Reviews

Zij gingen je voor:

Stephanie van Vlerken mindset coach

Liefde in je kledingkast

Kim brengt met haar expertise en diepgang liefde in je kledingkast!

Mijn ervaring met Kim is dat zij op een deskundige, persoonlijke en frisse manier laat zien wat bij je past. Niet alleen wat goed staat “aan de buitenkant”, zij kiest wat matcht met “je binnenkant”.

Combinaties, vormen, kleuren en texturen die je laten stralen en in je kracht zetten. Dan wordt wat je draagt écht een verlengstuk van je identiteit.

Ik werk zelf met succesvolle, ondernemende vrouwen en ik vind een goed voorkomen een absolute must! Kims expertise zorgt precies voor die upgrade in je persoonlijke branding en uitstraling.

Marjolein Senior Manager

vrouwelijk en modieus

Kim heeft mijn verwachtingen meer dan waargemaakt!

Na jarenlang via een online stylist te hebben geshopt wilde ik nu graag écht persoonlijk en eerlijk advies. Door het doen van analyses heeft Kim kleur en stijl voor me onderzocht. Met mijn eigen garderobe én een shoppinglist heeft ze me meerdere opties gegeven die helemaal in lijn zijn met de stijl waar ik naar zoek: vrouwelijk en modieus maar toch zakelijk.

 

Renate Algemeen directeur creatieve MBO

Investering zeer waard

Kim kijkt en luistert, daagt uit en moedigt aan. Het is fijn dat ze alle voorbereidingen voor een winkeldag doet waardoor winkelen voor mij eindelijk leuk is. Ik heb geleerd welke kleuren, stoffen en stijl bij me passen. Zo fijn om een kast vol met kleren te hebben die goed passen en te combineren zijn.

Een luxe maar wel eentje die geld (miskopen) bespaart.

Gerdi Vogels CEO Vogel's Products BV

Stijlvolle combinaties

Mooi te zien hoe Kim met een nieuwe frisse kijk op je bestaande garderobe, verrassende en stijlvolle combinaties weet te maken. Een paar nieuwe basis stukken en mooie accessoires erbij, samen met Kim’s stijladviezen en ik kan weer een tijdje vooruit! En dat allemaal in een prettige en professionele sfeer.
Nicole Managerassistent

Zelfverzekerd

Met de steun van Kim in mijn rug weet ik nu beter wat aan kleding bij mij staat en hoe ik kleding voor me kan laten werken. Ik voel me hierdoor meer zelfverzekerd!

Judith Pinup Feminine

Dankjewel

Ik ben ontzettend blij met de kleding die we samen gekocht hebben. Nogmaals een dankjewel voor jouw adviezen!

Carolien Huisarts

Tijdbesparen

Erg fijn om zo een keer de kast op te ruimen en alleen spullen erin te hangen, die ik ook echt aantrek, die passen en wat onderling ook heel goed combineert. De tijd die ik er mee bespaar, is me veel waard.

Michael Moneyfulness

Tijd en aandacht

Met mijn nieuwe werkzaamheden spreek ik regelmatig voor groepen. Hierbij kan een passende outfit niet ontbreken. Met tijd en aandacht heeft Kim mij goed geadviseerd.

Sandra Leuke Recepten

Geen miskopen meer

Dat ik pastelkleuren mooi vind, wil nog niet betekenen dat ze mij goed staan. Kim heeft met mij gekeken wat me écht goed staat en met dat advies is ben ik de winkels ingedoken om er kleding te kopen die ook bij mij past. Past qua kleur, figuur én stijl.

Dankzij Kim shop ik nu een stuk gerichter en maak makkelijker keuzes.

Ik heb nog nooit zo weinig miskopen gedaan, ik weet nu waar ik op moet letten. En dat is goud waard!

KimMeijers.com maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing + tonen Instagram posts). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.