Reviews

Zij gingen je voor:

Marjolein Senior Manager

vrouwelijk en modieus

Kim heeft mijn verwachtingen meer dan waargemaakt! Na jarenlang via een online stylist te hebben geshopt wilde ik nu graag écht persoonlijk en eerlijk advies. Door het doen van analyses heeft Kim kleur en stijl voor me onderzocht. Met mijn eigen garderobe én een shoppinglist heeft ze me meerdere opties gegeven die helemaal in lijn zijn met de stijl waar ik naar zoek: vrouwelijk en modieus maar toch zakelijk.
Gerdi Vogels CEO Vogel's Products BV

Stijlvolle combinaties

Mooi te zien hoe Kim met een nieuwe frisse kijk op je bestaande garderobe, verrassende en stijlvolle combinaties weet te maken. Een paar nieuwe basis stukken en mooie accessoires erbij, samen met Kim’s stijladviezen en ik kan weer een tijdje vooruit! En dat allemaal in een prettige en professionele sfeer.
Nicole Managerassistent

Zelfverzekerd

Met de steun van Kim in mijn rug weet ik nu beter wat aan kleding bij mij staat en hoe ik kleding voor me kan laten werken. Ik voel me hierdoor meer zelfverzekerd!

Judith Pinup Feminine

Dankjewel

Ik ben ontzettend blij met de kleding die we samen gekocht hebben. Nogmaals een dankjewel voor jouw adviezen!

Michael Moneyfulness

Tijd en aandacht

Met mijn nieuwe werkzaamheden spreek ik regelmatig voor groepen. Hierbij kan een passende outfit niet ontbreken. Met tijd en aandacht heeft Kim mij goed geadviseerd.

KimMeijers.com maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing + tonen Instagram posts). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.