Over mij

“Na 15 jaar als grafisch vormgever te hebben gewerkt besloot ik mijn kinderdroom na te jagen. En mensen in hun kracht te zetten met kleding“

Verandering breng je niet van de een of andere dag teweeg. Dat geldt voor bedrijven net zo goed als voor mensen. Maar als het er eenmaal is, is het alsof het er altijd al was: de inzichten, nieuwe kennis en energie om ervoor te gaan. Soms duurt het gewoon wat langer voordat je dat zelf ervaart. Ik weet er alles van.

Wees de verandering die je wilt zien | Mahatma Ghandi

Dromen najagen

Op jonge leeftijd sprak mode me al aan. Toch duurde het nog jaren voordat ik mijn weg erin vond. Na een opleiding tot grafisch vormgever en een aantal banen bij creatieve bureaus voelde ik het verlangen om die jeugddroom na te jagen. Iets met mode én mensen, maar wat? Interesse in kleding, stoffen, kleuren en pasvormen heb ik altijd gehad. Struggles met het maken van de juiste kledingkeuzes ook. De liefde voor een kledingstuk verkoos ik namelijk vaak boven het esthetische eindresultaat. En toen ontdekte ik dat een kledingstuk alleen niet voldoende is…

Kleren maken de man

En andersom. Het psychologische aspect van kleding vind ik zo ongelofelijk boeiend. Het kan iemands zelfvertrouwen vergroten. Een boodschap kracht bij zetten en iemands aanzien versterken. Ik geniet ervan mijn kennis, inzichten en ervaring in te zetten om dit mensen te laten ervaren. Zodat zij de meest krachtige versie van zichzelf kunnen worden én blijven.

Kennismaken? Plan een match call in.

Mijn kennis heb ik van:

Angel Fashion Academy – Personal Styling en Imago Coaching
Hi Style – Training Heren Styling
Kleuren training

Boeken – inspiratiebronnen:

Kleding als taal – Eva Hollander
Verpak je succes – Sascha Bertus
The psychology of fashion – Carolyn Mair
Color me Beautiful’s Looking Your Best – Mary Spillane & Christine Sherlock

Are you dressed for the job? Deze investering is het waard.

Ik wil graag kennismaken!

KimMeijers.com maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing + tonen Instagram posts). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.