Next level kleuranalyse

Wil jij ook een krachtige en zelfverzekerde uitstraling? Dan is het tijd voor de next level kleuranalyse. Kleur en contrast zijn namelijk de eerste indrukken die je maakt op anderen en maken daarom een belangrijk onderdeel uit van jouw uitstraling.

Tijdens de next level kleuranalyse ontdekken we samen welke kleuren jou het meest flatteren en welke je beter kunt vermijden. Hierdoor zul je niet alleen meer zelfvertrouwen hebben, maar ook meer complimenten ontvangen over je uitstraling. Ik neem uitgebreid de tijd om je te laten zien hoe het kleurensysteem werkt en welke van de 12 kleurtypes jij bent. Zo weet je precies welke kleuren jou het meest laten stralen.

Colors, like features, follow the changes of the emotions | Pablo Picasso

Waarom genoegen nemen met een simpele kleuranalyse, als je met de next level kleuranalyse het beste uit jezelf kunt halen? Maak vandaag nog een afspraak en ontdek welke kleuren jou het meest flatteren en jouw uitstraling naar een hoger niveau tillen!

Kleurdoeken kleuranalyse
We gaan op zoek naar welk van de 12 kleurtypes jij bent!

Voor slechts €149 krijg je een uitgebreide analyse en professioneel advies op maat én een kleurkaart met een overzicht van jouw beste kleuren en tinten. Neem de eerste stap naar een krachtige en zelfverzekerde uitstraling en boek nu jouw afspraak.

Heb je ooit een kleuranalyse gedaan en ben je benieuwd naar de Next Level kleuranalyse? Dan heb ik goed nieuws voor je. Als je nu een afspraak maakt, krijg je deze uitgebreide analyse voor een gereduceerde prijs. Stuur me een e-mail voor meer informatie en om jouw afspraak te plannen.

Plan jouw next level kleuranalyse

KimMeijers.com maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing + tonen Instagram posts). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.