Personal Stying workshops & trainingen professionals

Workshops & trainingen

“STIJL IS DE WEERSPIEGELING VAN EEN PERSOONLIJKHEID”

Elke dag vergaren we kennis. Hierdoor groeien we als persoon en als professional. Onze rol ontwikkelt zich van junior naar medior en uiteindelijk delen we onze kennis met anderen als senior of specialist.

Alles is continu in ontwikkeling. Ook de positionering van bedrijven verandert door groei. En door al die ontwikkelingen verandert ook ons voorkomen en dat wat we willen uitstralen, als bedrijf én als persoon. Een eerste indruk kan je maar één keer maken. Doe het dus goed en met een garderobe die bij je past. Zo weerspiegelt de receptioniste het bedrijf en zegt de presentatie van een manager veel over de bedrijfscultuur. Heb je een sollicitatiegesprek, dan wil je direct de juiste toon zetten. Maar hoe doe je het goed? Wat moet je weten over zakelijke kledingcodes? En wat kan kleding doen voor het imago van een organisatie en het zelfvertrouwen van een persoon?

Start een heisessie of teamdag eens anders. Kies voor een workshop of training met of zonder stropdas!

Als specialist leer ik experts, teamleiders, medewerkers, receptionisten en andere zakelijke professionals alles over kleding die voor je werkt. Kleding die iets toevoegt aan de persoon, voor het bedrijf en in de rol die wordt uitgevoerd. Deze concrete training vol met tips en adviezen kan geheel naar wens – zoals een maatwerk pak – worden samengesteld. De training kan individueel of in groepsverband worden gegeven.

Neem contact op voor meer informatie

Kim heeft een super toffe workshop gegeven voor ons teamuitje. Buiten het feit dat we echt wat hebben geleerd over styling in het algemeen, hebben we ook meer inzicht gekregen in onze eigen stijl. Met behulp van moodboards zijn we op een creatieve én actieve aan de slag gegaan. Bovendien is Kim een superleuke vrouw. De workshop was leerzaam en gezellig. En die combinatie is goud waard!

KimMeijers.com maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing + tonen Instagram posts). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.