Kim Meijers styling workshop

Workshops

“STIJL IS DE WEERSPIEGELING VAN EEN PERSOONLIJKHEID”

Van zakelijke kledingcodes tot jezelf professioneel presenteren en van het vergroten van het zelfvertrouwen tot een leuke middag met vriendinnen*. Leren over stijl en kledingkeuze is altijd leuk. Het is zo met ons dagelijkse leven verweven. Er zijn talloze onderwerpen te bedenken rondom het thema.

Neem gerust contact op om vrijblijvend je wensen en ideeën te bespreken. Samen komen we tot een aanbod dat precies past bij de gelegenheid.

*Wellicht kun jij voorbeelden aandragen van onderwerpen waar jij blij van wordt!

Workshop – ‘Ontdek je eigen stijl’

Tijdens deze workshop leer ik je van alles over stijl, stijliconen en je eigen stijl. Ook vertel ik je een en ander over kleur en vormen. Tussendoor zijn jullie bezig met het maken van een moodboard. Aan het eind heb je een beeld van je eigen stijl en hoe je dit kunt toepassen in je garderobe en dus in je dagelijkse leven.

Deze workshop duurt 2,5 uur en kan gegeven worden op verschillende locaties, een grote tafel waaraan gewerkt kan worden is noodzakelijk. Te boeken vanaf 6 personen.

Investering ± € 55,- per persoon
Eventuele reiskosten zijn niet inbegrepen. De prijs is afhankelijk van de gekozen locatie. Voor groepen met meer dan tien personen hanteer ik een gereduceerd tarief.
(De workshop kan uitgebreid worden, bijvoorbeeld met een kleuranalyse voor één persoon, uiteraard verandert de prijs en de duur van workshop dan.)

Workshop – ‘Kleur’

Heb je er weleens over nagedacht dat wij de enige wezens op aarde zijn die ons jasje kunnen wisselen? Waarom zouden we daar niet veel meer gebruik van maken?

Kleur is heel persoonlijk, welke kleuren jij draagt zegt niet alleen veel over je maar doet ook iets met jou én je omgeving. Kleur communiceert!
Weet jij welke kleuren jou goed staan? Of hoe je kleur aanbrengt in je garderobe? Tijdens deze workshop vertel ik je er alles over en gaan we kijken welk kleurtype jij bent.
Terwijl ik bezig ben met de persoonlijke analyses kunnen de andere deelnemers werken aan hun inspiratie bord, jouw eigen leidraad voor een kleurrijk leven.

De duur van deze workshop hangt af van het aantal personen en kan gegeven worden op verschillende locaties, een grote tafel waaraan gewerkt kan worden is noodzakelijk. Te boeken met 2 tot maximaal 6 personen.
Minimale duur workshop is 1,5 uur, maximale duur is 3 uur.

Investering ± € 75,- per persoon
Eventuele reiskosten zijn niet inbegrepen. De prijs is afhankelijk van de gekozen locatie.
(De workshop kan uitgebreid worden, uiteraard verandert de prijs en de duur van workshop dan.)

KimMeijers.com maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing + tonen Instagram posts). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.