Workshops & trainingen

An investment in knowledge pays the best interest

Bedrijven, winkels, mensen, de wereld; alles is continu in beweging. Waar nieuwe ontwikkelingen ontstaan, is nieuwe kennis nodig. Kennis die ons zowel persoonlijk als professioneel laat groeien. Of je nu de baas bent van een zaak of ondersteuning biedt; de mensen maken het verschil. Altijd. Zij zijn het imago van een organisatie. Een investering in hun kennis én zelfvertrouwen is daarom nooit weggegooid.

Sioux, Lincherie, SintLucas, Pure Blooming, Roem events
What we learn with pleasure, we never forget

Tijdens een workshop of training leer ik deelnemers alles over de werking van kleding. Voor bijvoorbeeld hun rol binnen het bedrijf of voor henzelf als persoon. Het is maar net waar jij de nadruk op wilt leggen. Al mijn workshops en trainingen zijn op maat gemaakt en kunnen in groepsverband of individueel gegeven worden. Even sparren over de mogelijkheden?

NEEM CONTACT OP

“Kim heeft een super workshop gegeven voor ons team. We hebben veel geleerd over styling in het algemeen en hebben we ook meer inzicht gekregen in onze eigen stijl. Op een creatieve én actieve zijn we aan de slag gegaan. De workshop was leerzaam én gezellig, die combinatie is goud waard!”
Anouk – SintLucas

Ik wil graag meer informatie

KimMeijers.com maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing + tonen Instagram posts). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.